Video: ämblikukartlik autojuht süütab kogemata bensiinijaama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Ameerika Ühendriikides sai üleöö kuulsaks autojuht, kelle ämblikukartus oleks äärepealt põhjustanud õnnetuse: kaheksajalgset looma välgumihkli leegiga peletada üritanud sohver oleks peaaegu süüdanud terve bensiinijaama.

Michigani osariigis Center Line`i linna bensiinijaamas tankinud mees nägi enda sõnul paagi kallale asudes ämblikku ja otsustas looma eemaldamiseks välgumihkli kasuks. Tankla videosalvestiselt on näha, kuidas ta mõistab hetk hiljem oma teo ogarust: leegid ei hävita mitte ainult ämbliku, vaid terve bensiinipumba.

«Tal ei olnud sigaretti. Äkitselt vaatasin ma välja ja nägin leeke,» kirjeldas stseeni bensiinijaama töötaja. Ometi sai hooletu autojuht oma veast kiiresti aru, haaras tulekustuti ja tegi leekidele lõpu. Töötaja katkestas samal ajal bensiini ligipääsu pumpa ja kutsus välja tuletõrjujad.

Pump hävis tulekahjus, auto sai vaid kergemaid kahjustusi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles