Vene õhujõud harjutasid täppisrelvade kasutamist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õppused Tsentr-2015.
Õppused Tsentr-2015. Foto: SCANPIX

Hiljuti lõppenud Tsentr-2015 taoliste strateegiliste õppuste käigus viimistleti täppisrelvade ja muude õhujõudude relvade kasutamise vilumust, ütles Vene asekaitseminister Juri Borissov reedel.

«Minu meelest kuni viimase ajani selliseid õppusi ei korraldatud. See on tänapäeva nõue: massiline õhurelvade, eelkõige aga täppisrelvade kasutamine. Kõike seda eeldatakse tegelikus tegevuses vastase tarmuka õhukaitse ja raadioelektroonilise segamise tingimustes,» ütles Borissov.

Ta rõhutas, et selline «on tänapäeva sõja iseloom». «Sedalaadi konfliktides osalemiseks tuleb valmis olla,» sedastas aseminister. Tsentr-2015 taolised õppused on relvajõudude jaoks alati eksam, rõhutas venelane.

Selle aasta suurimad strateegilised õppused Tsentr-2015 toimusid Venemaal 14.-20. septembrini. Neis osales 95 000 inimest, rohkem kui 7000 raskerelva- ja sõjatehnikaühikut, kuni 120 lennukit ja 20 laeva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles