Los Angeles keelas filmivõtted koolide territooriumil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reklaamplakat linateosele, mida koolimaja hoovis filmiti.
Reklaamplakat linateosele, mida koolimaja hoovis filmiti. Foto: Kuvatõmmis

Ameerika Ühendriikide linn Los Angeles keelas igasugused filmivõtted haridusasutuste territooriumil pärast seda, kui ametnikud avastasid – ühe koolimaja hoovi kasutati pornofilmi väntamiseks.

Kohaliku telekanali NBC4 läbi viidud uurimine paljastas, et aastal 2012 valminud nilbesisuline linateos «Revenge of the Petites» kasutas oma materjali salvestamiseks Alexander Hamiltoni keskkooli territooriumi. Täpsemalt panid nad seal püsti omalaadse autopesula, milles hargnes teose süžee.

Koolijuhid ütlesid, et filmitegijad viisid nad eksiteele ja kui nad oleksid olnud kursis võtete tõelise sisuga, poleks nad eales nõusse jäänud.

Los Angelese koole on sageli kasutatud võttepaikadena Hollywoodi filmides – asutused on selle pealt teeninud hinnanguliselt ligi 10 miljonit dollarit aastas (pea üheksa miljonit eurot). Alexander Hamiltoni ilmselt kõige kuulsam väljund oli koolimaja roll kunagises menukas noortesarjas Beverly Hills, 90210.

Võttekeelu täpne pikkus on veel teadmata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles