Moskva: Vene õhujõud ründasid 32 Islamiriigi sihtmärki

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Vene õhujõud sooritasid eelmise ööpäeva jooksul Süürias 33 lahinglendu, andes lööke 32 Islamiriigi (ISIS) objekti pihta ning naasid seejärel Latakia lähedal asuvasse baasi, teatas Vene kaitseministeerium.

«Venemaa õhujõudude lennukid jätkasid eelmisel ööpäeval Süürias Islamiriigi terrorirühmituse infrastruktuurile löökide andmist. Latakia lähedal asuvast õhujõudude baasist sooritati 33 lahingulendu, et rünnata terroriste Idlibi, Hama, Damaskuse, Aleppo ja Deir Ezzori provintsis,»  ütles Vene kaitseametkonna pressiesindaja kindral Igor Konašenkov.

Kaitseametkonna esindaja rõhutas, et pärast lahinguülesande täitmist naasid kõik Venemaa lennukid õnnelikult õhujõudude baasi.

Moskva alustas 30. septembril Süürias õhurünnakuid, teatades, et peab Islamiriigi pühasõdalased peatama, enne kui need jõuavad suure moslemikogukonnaga Venemaale.

USA ja teiste lääneriikide väitel ründab Moskva Süürias valdavalt mõõdukaid ülestõusnuid, et toetada president Bashar al-Assadi režiimi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles