Videod: põgenemine lõppes leedu mootorratturile traagiliselt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseipatrulli eest põgenev mootorrattur. Hetk hiljem leidis mees end politseiauto rataste alt.
Politseipatrulli eest põgenev mootorrattur. Hetk hiljem leidis mees end politseiauto rataste alt. Foto: kaader politsei videost

Eile Leedus politseipatrulli eest põgenenud mootorrattur kaotas tagaajamise käigus kontrolli sõiduki üle, kukkus ning jäi teda jälitanud politseiauto rataste alla.

Video medžiaga iš tarnybinio policijos automobilio rodo, kad motociklininko niekas netaranavo, nuo policijos sprukęs motociklo vairuotojas pats griuvo prieš pat policijos automobilį.

Posted by Lietuvos policija on Sunday, October 18, 2015

Leedu uudisteportaali 15minl.lt andmetel lebas rattur, kes teadvust ei kaotanud, ligi pool tundi politseiauto rataste all, kuna Elektrėnai politseinikud otsustasid ära oodata päästjate saabumise ning sõidukit mitte liigutada.

Päästjate abiga päästeti mees rataste alt välja ning viidi haiglasse. Leedu meedia andmetel pääses mees suuremate vigastusteta.

Kogu vahejuhtumi salvestas politseikaamera ning salvestus avaldati politsei sotsiaalvõrgustiku Facebook kontol.

Esialgsetel andmetel oli mootorrattur purjus ning sõitis ilma registreerimismärgita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles