Ukraina luure: Sevastopolisse toodi Süüriast 26 laipa

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene mereväelased paraadil
Vene mereväelased paraadil Foto: SCANPIX

Täna toodi Sevastopolisse 26 Süürias hukkunud Venemaa Musta mere laevastiku merejalaväelase laibad, teatas Ukraina sõjaväeluure.

«Süüriast toimetati Sevastopolisse Musta mere laevastiku 810. (Sevastopoli) üksikmerejalaväebrigaadi 26 hukkunu kehad,» on kirjas Ukraina sõjaväeluure teates.

Ukraina luure lisas, et kuivõrd väejuhatus ei suuda tagada kohaseid sanitaar- ja hügieeniolusid, vohavad Süürias asuvas Venemaa väekontingendis nakkushaigused.

Samal ajal jätkavad Süüria relvajõud Vene õhujõudude toetusel pealetungi Aleppo, Damaskuse, Latakia, Hama ja Homsi provintsis, mille käigus taastati võim mõne Aleppo ümbruse asula üle. Ööpäeva jooksul tegid Vene lennukid 33 väljalendu ja pommitasid 49 Süüria sihtmärki.

«Venemaa jätkab oma Süürias asuva väekontingendi suurendamist ja varustamist. Ööpäeva jooksul tegid sõjaväe transpordilennukid Il-76 kaks reisi Latakiasse, Bosporuse läbis sõjavarustusega lastitud Musta mere laevastiku abilaev KIL-158 ja see jätkab teekonda Süüria suunas,» ütleb teade.

Sevastopol asub Venemaa poolt annekteeritud Krimmis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles