Riia julgeolekukonverentsi otseülekannet saab jälgida SIIT

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Riia konverents

6.-7. novembril toimub taas mainekas Riia julgeolekukonverents – pikima traditsiooniga omalaadne ettevõtmine Baltimaades.

Nii, nagu läheb edasi iga-aastase Riia konverentsi traditsioon, jätkab ka Postimees juba mitmendat aastat selle ürituse põhjalikku kajastamist. Veelgi enam, seoses sellega, et tänavu on Postimees Riia konverentsi ametlik meediapartner, saame pakkuda lugejale juba enne selle algust artikleid võtmeesinejate sulest.

Konverentsi otsekajastuse jälgimisest huvitatutel tasub tulla Postimees.ee-le järgmise nädala reedel ja laupäeval. Siis saab jälgida nii otseülekannet diskussioonidest kui ka lugeda uudiseid otse Riiast.

Riia konverentsi on korraldatud alates 2006. aastast. See igasügisene ettevõtmine oli ka üheks inspiratsiooniallikaks 2007. aastal käima lükatud Lennart Meri konverentsidele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles