Teine lennuk ohvrite säilmetega stardib Egiptusest õhtul

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna hommikul Peterburis, Pulkovo lennujaamas maandunud lennuk, mis transportis hukkunud kodumaale.
Täna hommikul Peterburis, Pulkovo lennujaamas maandunud lennuk, mis transportis hukkunud kodumaale. Foto: SCANPIX

Teine lennuk laupäevase lennukatastroofi ohvrite säilmetega lahkub Egiptusest täna õhtul, teatasid Vene ametiisikud.

Vene eriolukordade ministeeriumi teatel peaks teine lend startima Kairost kell 20.00 Eesti aja järgi, ametnikud ei täpsustanud, kui palju surnukehi teise lennuga Peterburi toimetatakse.

Esimene lennuk ohvrite säilmetega jõudis Peterburi täna varahommikul, sellega toodi kodumaale 140 katastroofis hukkunut.

Vene lennufirma Kogalõmavia lend 9268 kukkus laupäeval teel Sharm el-Sheikhist Peterburi Siinai poolsaare keskosas alla, õnnetuses hukkusid kõik 224 pardalolnut.

Vene võimude teatel algab täna Peterburis ohvrite tuvastamine. Hukkunute lähedased on hakanud andma Peterburi Pulkovo lennujaama lähedal rajatud kriisikeskuses DNA-proove.

Katastroofipaigal Siinai poolsaarel osalevad Egiptuse-juhitava uurimises mitme riigi eksperdid, kes üritavad kindlaks teha, mis lennuki huku põhjustas. Eksperdid on juba öelnud, et lennuk purunes õhus.  Pääste- ja otsinguoperatsioon loodetakse lõpetada täna õhtuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles