Pakistanis hukkus vabrikuhoone varingus vähemalt 16 inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pakistani idaosas varises kokku pooleliolev tehasehoone, õnnetuses hukkus vähemalt 16 töölist.
Pakistani idaosas varises kokku pooleliolev tehasehoone, õnnetuses hukkus vähemalt 16 töölist. Foto: SCANPIX

Pakistani idaosas Lahore linna servas varises kolmapäeval kokku pooleliolev tehasehoone, õnnetuses hukkus vähemalt 16 ja sai viga 40 töölist, ütlesid ametnikud.

Ligikaudu sada töölist on veel rusudes lõksus, ütles päästeametnik Jam Sajjad Hussain. Nende kättesaamiseks on appi võetud rasketehnika.

«Päästetöötajad on seni välja toonud 16 surnukeha ja vähemalt 40 vigastatut on toimetatud haiglatesse,» ütles päästeametnik.

Õnnetus juhtus Lahore kesklinnast umbes 45 kilomeetri kaugusel Sundari tööstuspargis asuvas polüetüleenpakendite tehases.

Riigitelevisiooni andmetel oli varingu hetkel hoones sadakond inimest. Päästetöödele on appi saadetud sõjaväe otsingumeeskonnad ja vabriku insenerid.

Õnnetuse põhjus ei ole selge, kuid nädala eest raputas Pakistani maavärin magnituudiga 7,5, milles hukkus 273 inimest ja varises kokku ligi 75 000 elumaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles