Leedu ei peata reise Sharm el-Sheikhi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puhkaja Sharm el-Sheikhis.
Puhkaja Sharm el-Sheikhis. Foto: SCANPIX

Leedu suurimad reisikorraldajad ei peata veel lende Sharm el-Sheikhi, kuigi pärast kahtluste tekkimist, et Egiptuses Siinai poolaare kohal alla kukkunud Venemaa lennuki võisid õhku lasta terroristid, valmistub Suurbritanniaoma turiste ära tooma.

Tez Touri esindaja ütleb, et nad ei ole esialgu veel otsustanud, kas jätkata puhkajate Egiptusesse toomist, Novaturas jätkab samuti reise tavapärasel viisil. Leedu välisministeerium ei ole Sharm el-Sheikhi reiside kohta soovitusi andnud.

«Praegu on meil Sharm el-Sheikhis 203 turisti, lähim reis on kavandatud pühapäevaks. Praegu ei ole me mingeid otsuseid ette võtnud, sest jälgime olukorda, peame nõu Small Planet Airlines'iga, ning hoiame sidet välisministeeriumiga,» ütles BNS-ile Inga Aukštuolytė.

Tema sõnutsi, kui ministeerium karmistab oma hinnanguid Sharm el-Sheikhi reisidele, lennud tühistatakse.

Novaturase esindaja Dovilė Zapkutė teatas, et esialgu kulgevad lennud kavakohaselt.

«Me jälgime hoolikalt Egiptuse olukorda, lähtume välisministeeriumi, Egiptuse ametivõimude ja oma partnerite soovitustest. Olukorra muutumisel käitume kohaselt,» ütles Zapkutė.

Kolmapäeval teatasid USA ametnikud, et on üsna tõenäoline, et Venemaa lennuk lasti õhku.

Sharm el-Sheikhist Peterburi suundunud Venemaa reisilennuk А321 kukkus 31. oktoobril alla Egiptuse Siinai poolsaare keskosas, kõik 224 pardalolnut hukkusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles