Naabrid: kümneaastane ema on tegelikult märksa vanem

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rumeenia mustlased Bukarestis hoone ees, kus eelmisel nädalal Hispaanias väidetavalt kümneaastasena lapse sünnitanud tüdruk varem elas.
Rumeenia mustlased Bukarestis hoone ees, kus eelmisel nädalal Hispaanias väidetavalt kümneaastasena lapse sünnitanud tüdruk varem elas. Foto: SCANPIX

Eelmisel nädalal Hispaanias lapse ilmale toonud Rumeenia tüdruk, kes on Hispaania võimude sõnul vaid kümneaastane, on tema endiste naabrite sõnul tegelikult palju vanem.

Mustlasrahvusest vastse ema kunagised naabrid Bukaresti vaeses Ferentari linnaosas olid nördinud, kui kuulsid teateid, et ta oli sünnitades vaid kümme aastat vana, kirjutas AP.

«See on vale,» ütles 43-aastane krohvija Ionel Mutu. «Ma tundsin seda perekonda ja nad kolisid koos tüdrukuga Hispaaniasse 1990ndate lõpus ja ta peaks praegu umbes 14-aastane olema.»

Noore tüdruku sünnitus on hispaanlasi šokeerinud ja põhjustanud ülemaailmse sensatsiooni, kuigi Rumeenias ei läinud see peaaegu kellelegi korda.

Tüdruku ema ütles eelmisel nädalal Hispaania ajakirjanikele, et on lapselapse sünni üle õnnelik ja ei saa aru, miks see nii palju furoori on põhjustanud. Tema sõnul on vastsündinu isa 13-aastane poiss, kes viibib Rumeenias.

Endised naabrid aga ütlevad, et ema liialdab või valetab. End Gigina tutvustanud mehe sõnul hankis ta ise kunagi värskele emale beebitoitu ja et ta peaks praegu olema juba 14- või 15-aastane.

Ka endine krohvija Moderatu Anghel väitis, et tüdruku pere kolis Hispaaniasse juba 1990ndatel ja ta on seega 13- või 14-aastane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles