Video: tagaaetav kahtlusalune üritab politseinikule otsa sõita

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Ameerika Ühendriikide Oklahoma osariigi Sand Springsi politseijaoskond väljastas video kokkupõrkest, kus tagaaetav kahtlusalune sõidab otsa politseiautole, saates masinast väljunud korrakaitsja uperkuuti lendu. 

NBC andmeil reageeris vanempatrullohvitser Matt Stacy teatele automüügisalongist varastatud masinale. Stacy kirjutas avalduses, et väljus esmalt oma autost plaaniga panna kahtlusaluse peatamiseks maha ogad. «Kuid peagi oli ilmne, et mul polnud selle jaoks aega ja ta üritas mind tappa või haavata,» ütles politseinik.

Stacy tulistas tema suunas liikuva masina poole kaks kuuli – esimene tabas auto kapotti ja teine politseiauto ukseraami. «Reageerisin nõnda, nagu mu instinktid ja koolitus mind juhendasid,» sõnas politseinik.

Vahejuhtum toimus 6. novembril ja kohaliku meedia teatel on kahtlusaluse nimi Stacy Ann Bunsey, kes hiljem arreteeriti ja kellele esitati süüdistus surmava relvaga sooritatud rünnakus politseiniku vastu.

Ohvitser Stacy pääses vaid väiksemate vigastustega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles