Rootsi politsei uurib kaheaastase lapse mõrvakatset

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi politsei
Rootsi politsei Foto: SCANPIX

Rootsis Östersundis leidis eile kella 18.00 paiku kohaliku aja järgi bussipeatuses aset kaheaastase lapse julm peksmine.

Politsei teatel võis tegemist olla mõrvakatsega, sest laps oli pikali tõugatud ja ta kehal oli jalgadega trambitud, edastab mtv.fi.

Politsei teatel uurivad nad juhtunut kui mõrvakatset.

«See on üle mõistuse julm, kuidas saab midagi sellist teha kaheaastasele,» sõnas Jämtlandi politsei esindaja Mikael Abramsson.

Politsei kuulas üle juhtumi tunnistajad, kelle sõnul kandis kurjategija bussijuhi vormi.

Tunnistajate seas oli ka 26-aastane Zindra Johansson.

«Kuulsin lapse karjumist ja siis märkasin bussijuhi vormis meest, kes põgenes. Lapse ema karjus, et mees kinni peaks, kuid see isik jätkas jooksmist. Õnneks saabus kiirabi väga ruttu. See oli raske ja ebameeldiv olukord, sest ohver oli väikelaps,» teatas Johansson.

Kahtlusalune isik põgenes esmalt jalgsi ja siis jalgrattaga. Bussipeatusest natuke eemal olnud isik tahtis põgenejat peatada, kuid see ei õnnestunud.

Kaheaastane laps vajas pärast tema kallal toime pandud julmust haiglaravi, kuid politsei teatel lapsel raskeid vigastusi ei ole.

«Kui vaadata, mida ründaja lapsega tegi, siis sel lapsel oli väga palju õnne,» lisas politsei esindaja.

Politsei ei ole veel lapse mõrvakatses kahtlustatavat isikut tabanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles