Kerry: maailm on tunnistajaks keskaegsele, moodsale fašismile

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
US Secretary of State John Kerry speaks during a press conference with his Tunisian counterpart Taieb Baccouche, on November 13, 2015 at the foreign ministry in Tunis. Kerry arrived in Tunis to take part in a strategic dialogue aimed at bolstering political and economic ties with the North African nation. AFP PHOTO / FETHI BELAID
US Secretary of State John Kerry speaks during a press conference with his Tunisian counterpart Taieb Baccouche, on November 13, 2015 at the foreign ministry in Tunis. Kerry arrived in Tunis to take part in a strategic dialogue aimed at bolstering political and economic ties with the North African nation. AFP PHOTO / FETHI BELAID Foto: FETHI BELAID/AFP

USA välisminister John Kerry ütles laupäeval, et Pariisi veretöö ja teised hiljutised terroriünnakud näitavad maailmale teatavat keskaegset ja moodsat fašismi, mis püüab hävitada ja kaost tekitada.

«Võime neile inimestele kindlalt öelda üht --  see tugevdab kõigi meie otsusekindlust vastu panna,» ütles Kerry, kelle sõnul on rünnakud kannustanud Viini kogunenud diplomaate tegema veel usinamalt tööd, et lahendada kriis, millega me silmitsi seisame.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles