Leht: Serbias küsitletakse seoses Pariisi rünnakutega Süüria migranti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blici pilt Pariisi rünnakupaigast leitud passist.
Blici pilt Pariisi rünnakupaigast leitud passist. Foto: AFP/SCANPIX

Serbia politsei pidas kinni migrandi, kelle esitatud Süüria passi andmed kattuvad Pariisi rünnakupaigast leitud dokumendi omadega, kirjutas päevaleht Blic.

Pariisi Stade de France´i jalgpallistaadioni juures leiti rünnaku järel ühe enesetapuvõitleja surnukeha juurest Süüria pass Ahmad Al Mohammadi nimega.

«Laupäeval leiti Presevo vastuvõtukeskuses ühe migrandi juurest sama nime ja andmete, kuid teise fotoga isikut tõendav dokument. Isik peeti küsitlemiseks kinni,» kirjutas Blic oma allikat avaldamata.

Serbia siseministeerium ei ole teadet kommenteerinud.

Kreeka ja Serbia võimud on kinnitanud, et jalgpallistaadioni juurest leitud pass anti välja mehele, kes registreeris end oktoobris Lerose saarel põgenikuna ning taotles paar päeva hiljem Serbias asüüli. Prantsuse prokuratuur teatas esmaspäeval, et passi ehtsust tuleb veel kinnitada, kuid ründaja sõrmejäljed sobivad oktoobris Kreekas võetutega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles