Prantsuse politsei vabastas seitse haarangu käigus kinni võetud inimest

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoone St Denis´ eeslinnas, kus haarang toimus.
Hoone St Denis´ eeslinnas, kus haarang toimus. Foto: SCANPIX

Prantsuse politsei on vabastanud seitse inimest kaheksast, kes möödunud kolmapäeval Pariisi äärelinnas Saint-Denis's aset leidnud haarangu käigus kinni võeti, teatas kohtuallikas.

Politsei korraldas haarangu kahtlustatavate terroristide tabamiseks ühes Pariisi äärelinna Saint-Denis korteris, kus sai surma terrorirünnakute arvatav peakorraldaja, 28-aastane äärmusrühmituse Islamiriik (ISIS) liige Abdelhamid Abaaoud ja tema arvatav sugulane Hasna Aitboulahcen, kolmanda hukkunu isik ei ole veel tuvastatud, kirjutas Reuters.

Haarangu käigus pidas politsei küsitlemiseks kinni kokku kaheksa inimest, viis inimest hoonest ja kolm selle lähedusest.

Uurimisele lähedalseisev isik ütles, et arvatavasti olid hoones viibinud inimesed kodutud, sest neil puudusid isikuttõendavad dokumendid. Vabastati ka hoone juures olnud mees ja naine.

Politsei hoiab jätkuvalt kinni üht meest, kes on ilmselt korteri omanik.

Möödunud nädala reedel Pariisis toimunud terrorirünnakutes hukkus kokku 130 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles