Norra kohus vahistas eestlase tapmises kahtlustatavad leedulased

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaklus.
Kaklus. Foto: Raigo Pajula / Postimees

Norra kohus saatis eeluurimisvanglasse kaks leedulast, keda kahtlustatakse keskealise eesti mehe tapmises Oslost sadakond kilomeetrit põhja jäävas Hanskollenis, kirjutab TV2 uudisteportaal.

Øvre Romerike kohus võttis neljaks nädalaks vahi alla kaks kolmest leedulasest, keda kahtlustatakse 40-ndates eluaastates eesti mehe surnukspeksmises Hanskollenis. Kolmas leedulane lasti esialgu vabadusse. Vahi alla viibivad 20-ndates ja 30-ndatest aastates leedulased ei tohi pidada kirjavahetust omastega ja neid ei ole lubatud ka külastada, vahendas TV2 uudisteportaal.

«Me uurime surmaga lõppenud raskete kehavigastuste tekitamist, aga arvestame sellega, et asjas võib ette tulla muutusi,» ütles Romerike politseiadvokaat Guro Holm Hansen.

Politsei sai eelmise pühapäeva õhtul väljakutse Hurdali kommuunis asuvas Hanskollenis toimunud löömingule, milles osalesid leedulased ja eestlane. Viimane suri esmaspäeva esimestel tundidel.

Ühte leedulast esindav advokaat Dag Svensson ütles ajalehele Romerikes Blad, et mees ei tunnista kuriteo toimepanemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles