Reisilennuk tegi pommiohu tõttu hädamaandumise

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennufirma Condor reisilennuk Airbus A321 Budapesti lennujaamas.
Lennufirma Condor reisilennuk Airbus A321 Budapesti lennujaamas. Foto: SCANPIX

Saksamaa pealinnast Berliinist Egiptuse kuurordisse Hurghadasse teel olnud Saksa reisilennuk tegi pommiähvarduse tõttu täna hädamaandumise Ungaris Budapestis.

Veebiportaali airportal.hu teatel lähenes reisilennuk 130 reisija ja seitsme meeskonnaliikmega pardal Serbia pealinnale Belgradile, kui piloodid otsustasid tagasi pöörduda ja Ungari pealinnas hädamaanduda. Seejuures saatsid lennufirmale Condor kuuluvat reisilennukit Budepestini Ungari hävitajad.

Politsei esindaja Viktória Csiszér-Kovács ütles uudisteagentuurile AFP, et lennuk otsiti läbi, kuid lõhkekeha ei leitud. Csiszér-Kovács märkis, et ähvardus tehti lennufirmale.

31. oktoobril kukkus Siinai poolsaare kohal alla Egiptusest Sharm el-Sheikhist Venemaale Peterburi suundunud Vene reisilennuk. Kõik 224 pardalolnut hukkusid. Lennukatastroofi eest võttis vastutuse sunniitlik äärmusrühmitus ISIS, kelle sõnul põhjustas tragöödia lennukisse viidud lõhkekeha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles