Prints Williami kihlus ajas britid kihlveokontoritesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William ja Kate Middleton.
Prints William ja Kate Middleton. Foto: SCANPIX

Eile teatas Briti kuningakoda, et prints William võtab tuleval kevadel või suvel naise. Pärast kihluse väljakuulutamist oma kauaaegse kallimaga Kate Middletoniga on kihlveokontorid hoogsalt avanud Williami pulmadele panustamise.

Kuninglikud pulmaplaanid on ajanud britid kihlveokontoritesse kihla vedama sellistes küsimustes nagu, milline disainer teeb pruudi pulmakleidi, kus nad abielluvad ja millise kuupäeva kasuks otsustatakse, vahendab Die Welt.

Populaarseimad kuupäevad on 13. august ja 6. august, mille puhul võib panustatud summa tagasi teenida vastavalt kolme- ja neljakordselt.

30. juuli peale panustades on suhtarv 10:1. Mängurid pole aga kuigi palju maikuule panustaud ning seetõttu on neil vähestel võimalus oma investeering 12-kordselt tagasi teenida.

Samuti võib lisaraha teenida pakkudes õigesti, millist nime paar pärast laulatust kandma hakkab: kas Cambridge’i hertsog ja hertsoginna või Windsori hertsog ja hertsoginna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles