Kabuli rünnak: Hispaania politseinik suri saadud haavadesse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Afgaani munitsipaaltöötajad viivad kannavad sündmuskohal hukkunud politseiniku surnukeha.
Afgaani munitsipaaltöötajad viivad kannavad sündmuskohal hukkunud politseiniku surnukeha. Foto: SCANPIX

Kabulis Hispaania saatkonna juures toimunud Talibani rünnakus haavata saanud teine Hispaania politseinik suri täna hommikul, teatas Madridi siseministeerium.

Jorge Garcia Tudela suri täna varahommikul eilses rünnakus saadud vigastustesse. Tunde kestnud rünnakus  sai surma veel üks Hispaania politseinik, vähemalt neli Afganistani politseinikku ja kõik neli ründajat.

Afganistani pealinnas Kabulis Hispaania saatkonna lähistel tunde kestnud islamiliikumise Taliban haarang lõppes täna varahommikul, kui siseministeeriumi sõnul kõik ründajad tapeti.

«Afganistani ... eriüksuslased tapsid kõik Kabulis sooritatud terrorirünnaku toimepanijad,» teatas ministeeriumi pressiesindaja Sediq Sediqqi Twitteris.

Võimud teatasid eile autopommiplahvatusest ja tulistamisest Kabuli Sherpuri linnajaos, kus asuvad mitme rahvusvahelise vabaühenduse kontorid ja valitsusametnike residentsid.

Vastutuse rünnaku eest võttis Taliban, mille sõnul oli sihtmärgiks välisomandis külalistemaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles