Pealtnägija: Burundi rünnakutes hukkus 21 inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Burundi sõjaväelased.
Burundi sõjaväelased. Foto: SCANPIX

Burundi pealinna Bujumbura ühes linnaosas tapeti eilses vägivallas tunnistaja sõnul 21 inimest, Burundi valitsus teatas ühtlasi seni tuvastamata relvarühmituste koordineeritud rünnakutest kolmele sõjaväelisele objektile.

Tunnistaja teatel nägi ta Bujumbura Nyakabiga linnaosas eilse vägivalla järel 21 surnukeha. Nyakabiga ei olnud nende piirkondade hulgas, kus valitsuse teatel korraldati rünnakud sõjaväeobjektidele. Burundi relvajõudude kõneisiku kolonel Gaspard Baratuza teatel leidsid rünnakud aset Ngagaras, Musagas ja Mujejurus ning neis sai surma kolm sõdurit. Sõjavägi tappis 12 ründajat.

«Hambuni relvastatud mehe ründasid linna põhjaosas Ngagaras asuvat baasi ja lõunaosas paiknevat väljaõppekeskust kell neli hommikul,» ütles eile uudisteagentuurile AFP anonüümsust palunud kõrge ohvitser.

«Pärast enam kui kaks tundi kestnud lahinguid lõi sõjavägi linna lõunaosas rünnaku tagasi, samas kui pea kõik Ngagara baasi ründajad tapeti,» lisas ohvitser.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles