Põlengus rängalt viga saanud USA tüdrukule saadeti tuhandeid jõulukaarte ja kinke

Dagne Mihkels
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Safyre Terry tutvub kohalikus postkontoris talle saadetud kaartidega.
Safyre Terry tutvub kohalikus postkontoris talle saadetud kaartidega. Foto: SCANPIX

Tulekahjus rängalt kannatada saanud 8-aastane USA tüdruk Safyre Terry on oma kodukoha postkontori võimekuse tõsiselt proovile pannud. Nimelt palus tüdruk hiljuti video teel, et ka talle keegi jõuluks postkaardi saadaks.

Sotsiaalmeedia teel levinud palvele on vastanud tuhanded inimesed, kes on saatnud kaarte ja kingipakke, vahendas ERRi uudisteportaal «Aktuaalset kaamerat».

Safyre'i isa ja kolm õde-venda hukkusid kaks aastat tagasi süütamise tagajärjel tekkinud põlengus. Tüdruk jäi elama, sest isa kaitses teda oma kehaga.

Lisaks on rohkem kui 8000 inimest teinud annetuse tüdruku toetuseks loodud annetuskontole, kokku rohkem kui 300 000 dollarit.

Tulekahjus, mis toimus 2013. aasta mais, sai Safyre põletushaavu 75 protsendi ulatuses kehapinnast, sedastab AP. Muu hulgas sai tõsiselt kannatada tema nägu. Praegu elab tüdruk oma tädi juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles