Nimekiri: viis tobedat selfie-surma

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Courtney Sanfordi viimane sissekanne sotsiaalmeediasse.
Courtney Sanfordi viimane sissekanne sotsiaalmeediasse. Foto: Facebook

Üha tungivam soov end igal pool ja igas ajahetkes jäädvustada on paratamatult kaasa toonud ka õnnetuid juhuseid, kus jäädvustaja jaoks lõppeb pildipüüdmiskatse kahjuks surmaga.

Elektrilöök rongikatusel

21-aastane andaluuslane sai selle aasta märtsis surma, kui ta ronis seisva rongi katusele selfie’t tegema ja läks kogemata pea kohal jooksva kõrgepingejuhtme vastu. Väljaande The Local kohaselt arvas rongikatusele läinud seltskond, et juhe on vooluta, kuid tegelikult oli seal  35 000 voldine elektrivool.

Pilt kaljuäärel

Portugalis elav poolakatest paar kukkus augustis kaljult alla, kui nad üritasid selfie’t teha. Maalilisel Cabo da Raca rannikul toimunud õnnetuse taga oli tõenäoliselt see, et paar oli parema enesejäädvustuse huvides tunginud ohutusbarjääri taha. Ohvrite viie- ja kaheaastane laps pidid pealt vaatama, kuidas nende vanemad kümneid meetreid vältava õhulennu tegid.

Kogemata kuul pähe

Oscar Otero Aguilar sattus üle kogu maailma meediasse, kui oli selfie jaoks püstoliga poseerides juhuslikult endale kuuli pähe kihutanud. 21-aastane mehhiklane oli sõpradega alkoholi joomas, kui otsustas, et aeg on küps enesejäädvustuseks. Relv läks kogemata lahti. Briti väljaaanne Telegraph tõi juhtumist kirjutades välja, et Aguilari Facebook’i-konto oli täis pilte sellest, kuidas noormees alkoholi, autode ja naistega poseerib.

Õnnetu juhus sillal

Peterburi teismeline kukkus alla raudteesillalt, kuhu ta oli kauni taustavaate saamise nimel roninud. Ksenja Ignatjeva kaotas sillal jalgealuse, krabas lähedal olevast kaabilist kinni, kuid see osutus voolu all olevaks. Tüdruk sai elektrilöögi ja kukkus surnuks. Tüdruku vanaema rääkis väljaandele Daily Mirror, et lapselaps oli tahtnud teha endast fotot, kus dramaatilist efekti annaksid nii ööpimedus kui ka taamal jooksvad raudteerööpad.

Hukatuslik laul

Ameerika naine sai sekundeid hiljem surma, kui oli endast üles laadinud selfie, kus ta kuulab autoraadiost Pharrell Williamsi hitti Happu. Courtney Sanford kirjutas, et armastab seda laulu ning jõudis antud allkirjaga pildi ka Facebook’i panna, enne kui ta autoõnnetusse sattus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles