Austria saatejuht ajas kuulajad hulluks: üksainus jõululaul 24 korda järjest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joe Kohlhofer.
Joe Kohlhofer. Foto: Kuvatõmmis Youtube`ist

Austrias mängis raadiokuulajate närvidel saatejuht, kes barrikadeeris end stuudiosse ning lasi 24 korda järjest ansambli Wham! jõuluhitti «Last Christmas».

Raadiojaama Antennae Carinthia  27-aastane saatejuht Joe Kohlhofer alustas oma kell kaheksa hommikul algavat programmi teadaandega, et inimesed pole tema meelest piisavalt jõulumeeleolus. Ravimina selle vastu kavatsevat ta aga mängida Wham!`i pala järjest kogu tema kaks tundi kestva saate vältel. Oma kolleege keeldus Kohlhofer ruumi laskmast. Kaassaatejuhile Patricia Jordanile teatas ta, et teeb programmi ise valmis.

Austria meedia kirjutab, et raadiojaama helistasid rohkem kui sada kuulajat, kes anusid, et mees pala mängimise lõpetaks. Üle 500 kommentaari sai ka raadiojaama Facebooki-leht. «Sõnum oli selge: me peame seda hullu saatejuhti takistama,» kõneles mehe anonüümseks jäänud kolleeg ajalehele Kurier.

Kohlhofer otsustas katkestada alles siis, kui telefonitoru otsa saadi tema nelja-aastane tütar, kes palus tal lõpetada. «Tahtsin seda mängida kogu päeva, aga kuna ma armastan oma tütart nii väga, siis tulin ta palvele vastu,» kommenteeris saatejuht. Ent isegi pärast seda otsustas ta laulu veel ühe korra lasta – kuna ta oli jõudnud seda teha «ainult» 23 korda.

Raadiojaam väitis hiljem, et ligi kaks tundi kestnud jant ei olnud tahtlik ega ettekavandatud. «Pärast seda kui ta mängis «Last Christmas» kahe tunni jooksul 24 korda, tahaks meie meeskond veel kord avaldada oma siirast tänu Joel Kohlhoferile. Soovime talle rõõmsaid pühi – fuajees,» teatas jaam Facebooki kaudu.

Tõenäoliselt ei ähvarda saatejuhti distsiplinaarkaristus, kuid puhta nahaga ta ei pääsenud: jaama asedirektorile avaldas Kohlhoferi jõuluvaim nõnda sügavat muljet, et ta peab täitma töökohuseid nii pühadee endi kui vana-aasta õhtu ajal.

Arvatakse, et Kohlhoferi nimel on nüüd maailmarekord selles, kui palju mingit pala on järjest raadios mängitud. Teised on pakkunud, et tegu oli kavala suhtekorraldus- reklaaminipiga. 

Naudi Austria saatejuhi lemmiklaulu allpool olevast videost!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles