Pildid: Hiina päästetöötajad leidsid üle 60 tunni maalihke all olnud mehe

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiinas leidsid päästetöötajad maalihke ja mudalaviini alt ellujäänuid otsides mehe, kes oli muda all olnud umbes 67 tundi.

Lõuna-Hiinas Guangdongi provintsis Shenzheni tööstuspiirkonnas toimus maalihe möödunud pühapäeval, kuid päästjad leidsid 19-aastase Tian Zemingi ligi kolm ööpäeva hiljem, edastab AP.

«Päästetu hüüdis nõrga häälega appi ja pulssi oli tal vaevu tunda,» sõnas päästemeeskonna arst Wang Yiguo meediale.

Haiglasse toimetatud mehe seisund on stabiilne, kuid tal on mitmeid vigastusi, kaasa arvatud jalaluumurd.

Uudisteagentuuri Xinhua teatel otsivad päästetöötajad seni rohkem kui 70 inimest, kelle saatus kohta andmed puuduvad. Maalihkes sai kannatada või hävines üle 30 hoone.

Uudisteagentuuri AFP teatel leiti väidetavalt veel üks ellujäänu, kuid seda ei ole ametlikult kinnitatud. Selle isiku vigastused olevat rasked ning teda kaevatakse seni välja.

Leitud on üks hukkunu, kuid otsimisoperatsioon jätkub ning arvatavalt ohvrite arv kasvab.

Hukkunuid ja ellujäänuid on otsimas 3000 isikut, kelle seas on nii professionaalseid päästetöötajaid, sõjaväelasi kui vabatahtlikke.

Hiina valitsus alustas uurimist, miks õnnetus aset leidis, kuid esmastel andmetel tekkis maalihe ehitusprahikuhja tõttu, mis paigutati valesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles