Ukraina teatas kolmest haavatud sõdurist ja relvarahurikkumistest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina sõdurid.
Ukraina sõdurid. Foto: SCANPIX

Donbassi sõjaväeoperatsiooni piirkonnas sai eelmise ööpäeva jooksul kolm valitsusvägede sõdurit haavata, hukkunuid ei ole, ütles Ukraina presidendi administratsiooni pressiesindaja sõjalistes küsimustes Andri Lõssenko täna.

«Õnneks ei saanud keegi tegevteenistuses surma, kuid kolm meie sõjaväelast sai haavata,» ütles Lõssenko Kiievis teabetunnis.

Ukraina valitsusvägede ja separatistide kontaktjoonel Luganski sektoris on olnud kaks päeva rahulik, lisas ta. Muret teeb Donetski sektor, kus on registreeritud vahejuhtumeid väikerelvade ja granaadiheitjatega.

Ida-Ukraina sõjalise operatsiooni pressiteenistus lisas, et Ukraina valitsusväed registreerisid eile õhtul ja täna hommikul kokku 25 Donbassi separatistide relvarahurikkumist. Ukraina sõdurid sattusid separatistide tule alla Novhorodske, Zaitsevo, Maiorski, Luganski, Opõtne ja Piski lähedal.

Viimase 24 tunni jooksul on separatistid läbi viinud 61 relvastatud provokatsiooni, lisas pressiteenistus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles