Belgia politseinikud ja sõdurid pidasid Pariisi terroristide jahtimise aegu väidetavalt orgiat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Belgia sõdur Brüsselis patrullimas.
Belgia sõdur Brüsselis patrullimas. Foto: SCANPIX

Belgia võimud uurivad kahtlusi, nagu oleks politseinikud ja sõdurid pealinnas terrorirünnakukartmise aegu tegelenud grupiseksiga.

Kaheksa sõdurit ja kaks naissoost politseinikku seksisid väidetavalt omavahel Ganshoreni linnajaos asuvas politseijaoskonnas, kirjutasid eile Belgia väljaanded La Dernière Heure ja De Standaard. Piirkond asub Molenbeekist, kus politseinikud jahtisid samal ajal Pariisi terrorirünnakus kahtlustatavaid, ainult veidi põhja pool.

Kui Belgia valitsus tõstis 21. novembril Brüsseli terroriohutaset kõrgemale ehk neljandale tasandile, olid tänavatel patrullimas ka sõdurid. Kuna neid tuli kuskil ka kaks nädalat majutada, muutus ka Ganshoreni politseijaoskond ajutiseks barakiks.

Politsei pressiesindaja Johan Berckmans teatas väljaandele De Morgen, et tolle kahe nädala jooksul peatus politseijaoskonndas 15-20 sõdurit ja süüdistuste paikapidavuse väljaselgitamiseks on algatatud sisejuurdlus.

Belgia armee on lisaks grupiseksikahtlusele langenud ka teistlaadsete süüdistuste alla, kui päevavalgele ilmus pilt sõjaväevormis sõdurist, kes patrullis Brüsselis, endal poekott käes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles