New Yorgi politsei otsib «patrioodist onanisti»

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tagaotsitav patriootliku tätoveeringuga onanist.
Tagaotsitav patriootliku tätoveeringuga onanist. Foto: Kuvatõmmis Twitterist

New Yorgi politsei palus avalikkuselt abi, et leida üles oma näol «patriootlikku tätoveeringut» kandev mees, keda süüdistatakse ligi pool tundi kestnud eneserahuldamises linna metroos.

Politsei postitas Twitterisse pildi mehest, kellele heidetakse ette «avalikku nilbust». Fotol kujutatud mehel paikneb üks käsi kubemepiirkonnas, tema laupa parema silmalau kohal kaunistab tätoveering sõnumiga «Team USA» («Meeskond USA»). Jaoskond lisas, et patrioodist kodanik «ei kuulu nende meeskonda» ning märkis, et tänu oma ihukaunistusele ei tohiks olla kahtlusalust «liiga raske tabada».

Võimud teatasid kohalikule uudismeediale, et süüdistatav oli Manhattani poole suunduval metrooliinil number kaks, kui pistis oma käed endale püksi ja asus end ühte 29-aaastat naist vahtides hellitama.

«Mees jätkas enese puudutamisega umbes 30 minutit ning üks teine reisija tegi väidetavast rikkujast pilti,» teatas politsei. Kõigil, kes meest tunnevad või teavad tema asukohta, paluti pöörduda jaoskonda.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles