Vihane autojuht džihadistidele: tapke politseinikke!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reuters/ScanPix

Põhja-Hispaanias sattus võimude huviorbiiti hiljuti hooletu liiklemise eest trahvi saanud autojuht, kes esitas Facebooki kaudu islamistidele üleskutse tappa liikluspolitseinikke.

Galiitsiast pärit mees sai trahvi selle eest, et lobises rooli taga mobiiltelefoniga ja ignorerris stoppmärki. Oma meelepaha valas ta välja Facebookis.

«Aitäh liikluspolitseile, kes tegi mulle täna hommikul 400 eurot trahvi selle eest, et rääkisin telefoniga ja eirasin väidetavalt stoppmärki,» kirjutas autojuht. «Ma loodan, et need džihadistid, kellel on munad, tulevad ja tapavad teid kõiki,» lisas ta.

Hispaanlane on nüüdseks jõudnud oma vihapurset ilmselt kahetseda – tema peale kaevati «austuse puudumise tõttu julgeolekujõudude liikmete vastu». Kommentaaride eest võib teda oodata 600 eurot trahvi – seda enam, et politsei sõnul olid need avalikud ja soovi korral võis neid lugeda igaüks, mitte üksnes mehe perekond ja sõbrad.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles