Dubais viibiv Eesti ajakirjanik: hotell põleb nagu tõrvik

Georgi Beltadze
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dubais puhkes 63-korruselises luksushotellis suur tulekahju
Dubais puhkes 63-korruselises luksushotellis suur tulekahju Foto: SCANPIX

Dubais viibiv rahvusringhäälingu teleajakirjanik Aarne Rannamäe rääkis «Aktuaalsele kaamerale», et esialgsetel andmetel on inimesed hotellist küll evakueeritud, kuid kindlust selles hetkel ei ole.

«Hotell põleb nagu tõrvik, kogu oma 302 meetriga» vahendas ERR Uudised Rannamäe sõnu.

Hotell asub Rannamäe sõnul maailma kõrgeimast hoonest Burj Khalifast umbes 200 meetri kaugusel, kuid õnneks puhus tuul õnnetuse ajal teisele poole ja tuli maailma kõrgeimat hoonet ei ohustanud. 

Dubais puhkes täna enne uusaastapidustusi suur tulekahju 63-korruselises Address Downtown luksushotellis, kus on üle 600 toa.

Mart Normet: ilutulestik tuleb siiski

Samuti Dubais viibiv «Eesti laulu» produtsent Mart Normet teatas sotsiaalmeedias, et vaatamata luksushotelli põlengule teatas Dubai linnavalitsus just, et maailma suurim ilutulestik tuleb siiski.

«Nojah. Kogu maailma ilutulestik on majade külge kinnitatud ja südalinna tänavatel kaks miljonit inimest seda pauku ootamas ning nüüd läks põlema 63-korruseline lukshotell, mis on ühendatud maailma suurima kaubanduskeskusega. Ning Dubai linnavalitsus teatas just, et maailma suurim ilutulestik tuleb tunni aja pärast kindlasti. Only in Dubai (võimalik vaid Dubais - toim),» kirjutas ta Facebookis.

«Loodan, et kõik pääsevad eluga. Ja et tuhanded inimesed majutatakse kuhugi täna ikkagi ära, kuigi vabu hotellitube on null. Kusagil mängib siin täna ka David Guetta. Ja maailma suurimal hipodroomil mängib ka Martin Garrix,» märkis ta, lisades, et tema on sellest kõigest eemal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles