Läti president soovis rahvale julgust

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läti president Raimonds Vējonis.
Läti president Raimonds Vējonis. Foto: AFP/SCANPIX

Läti president Raimonds Vējonis soovis uusaastakõnes inimestele julgust, sest ainult julged suudavad muuta iseend ja maailma.

Vējonis pidas esimese uusaastakõne presidendina ning ei puudutanud seal täpsemalt ühtki poliitilist ega majandusteemat.

«Olge 2016. aastal julgemad, sest ainult julged suudavad muuta iseend ja maailma meie ümber. Uskuge oma unistustesse, ärge kartke suuri unistusi, vaid tehke oma eesmärkide saavutamiseks kõik mis vähegi annab,» kannustas president televisiooni vahendusel rahvast. «Olgu teil julgust loobuda kõigist ettekäänetest ja astuda esimene samm unustuse täideviimise suunas!»

«Julgus teha suuri asju on innustanud lätlasi põlvkond põlvkonna järel ehitama üles oma tulevikku ja Läti tulevikku,» ütles Vējonis ja rõhutas, et Läti riigi tugevus sõltub iga üksikisiku tugevusest. «Olgu meil julgust kujundada oma tänapäeva, nii et seda mäletatakse aastakümneid, nii et meie lapsed võiksid tunda uhkust, et elavad Lätis.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles