Veider lugu videoga: ukrainlanna ahistajaga kimpus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ukrainlanna hädas
ukrainlanna hädas Foto: ekraanikuva

Ukrainlanna, kes 1. jaanuari esimestel tundidel andis Istanbuli peatänaval İstiklalil järele kohaliku mehe palvele poseerida temaga selvefotole, pidi seda üsna peagi kahetsema.

Nimelt selgus kiiresti, et kauni blondiiniga uusaastafoto tegemisest huvitatud mehi leidub tänaval rohkelt ning ukrainlanna ümber tekkis kiirelt lausa tunglemine.

Kui meestesumm naise ümbert lõpuks hajus, jäi ometigi järele üks ahistaja, kes jätkas tema järel käimist. Lõpuks pidid selvefotohuvilise korrale kutsuma erariides politseinikud, kes tal käed raudu panid.

Istanbuli politsei teatel oli ahistaja samuti turist, aga mitte päris Ukrainale sarnasest naistele rohkem vabadust andvast kristlikust kultuurist. Tegu oli hoopiski turgikeelse Aserbaidžaani kodanikuga.

Juba 30. detsembril teatas Istanbuli politsei, et saadab südalinna Beyoğlu piirkonda, kuhu jäävad nii İstiklali avenüü kui Taksimi väljak, aastavahetuseks 5000 erariides politseinikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles