Üks Prantsuse Alpides hukkunud leedulane oli kriminaalpolitsei asejuht

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsuse Alpid.
Prantsuse Alpid. Foto: SCANPIX

Üks kahest eile Prantsuse Alpides laviinis hukkunud leedulasest oli kriminaalpolitsei asejuht Arturas Brazys, kinnitas agentuuri direktor Rolandas Kiskis.

«Äärmuselt meeldiv, tundlik, siiras inimene, kes armastas elu ning julgustas ka teisi elu armastama. Suur professionaal. Minu siiras kaastunne tema perekonnale,» ütles Kiskis kolleegi kohta.

Brazys oli Leedu mägironijate liidu liige.

«Kaks Leedu mägironijat sai surma, nende seas meie assotsiatsiooni liige, kes oli väga kogenud mägironija. See on suur kaotus,» ütles Leedu mägironijate liidu esimees Saulius Damulevičius.

Prantsuse siseminister Bernard Cazeneuve ütles, et mägironijad said surma Euroopa kõrgeima tipu Mont Blanci Argentière'i sektoris suusa- ja mägironimiskeskuse Chamonix lähistel.

Chamonix' piirkonna mäepäästeteenistuse teatel hukkusid leedulasest mees ja naine. Kolmandal leedulasel õnnestus laviinist eluga pääseda.

Nad on Prantsuse Alpides tänavuse hooaja esimesed laviiniohvrid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles