Meedia: Afganistanis toimus plahvatus Saksa kindrali konvoi lähistel

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksa sõdurid Afganistanis
Saksa sõdurid Afganistanis Foto: SCANPIX

Afganistanis Kabuli lennujaama lähistel õhkis enesetaputerrorist end esmaspäeval Saksa brigaadikindral Michael Podzusi vedanud autokonvoi lähisel, kaks sõdurit sai kergelt haavata, kirjutas Saksa meediaväljaanne Spiegel Online.

Vahejuhtum leidis aset lennujaama ja Kabuli ühendaval teel Saksa brigaadikindralit Michael Podzusi vedanud autokonvoi lähistel, kirjutas väljaanne. Rünnaku sooritaja õhkis end lõhkeainest tulvil autoga.

Samas piirkonnas õhkis islamiliikumine Taliban veokipommi, milles sai haavata kümneid inimesi, ütlesid Afganistani ametnikud.

Kindral viibib Kabulis osana NATO juhitud väljaõppemissioonist Resolute Support ega saanud plahvatuses viga, teatas Spiegel, kuid ei lisanud, kas rünnaku sihtmärgiks oli kindralit vedanud konvoi.

Saksa sõjaväe teatel sai kergeid vigastusi kaks sõdurit ja kahjustada sai ka soomuk Enok. «Sõidukid suutsid jätkata oma reisi iseseisvalt. Kaks kergeid vigastusi saanud sõdurit viidi arstlikule läbivaatusele ning neile anti ravi,» teatas sõjavägi. Teates ei öeldud, kas kindral viibis konvois või mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles