Stockholmi Arlanda lennujaamas anti pommihäire

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade Arlanda lennujaamale.
Vaade Arlanda lennujaamale. Foto: SCANPIX

Rootsis isoleerisid võimud Arlanda lennujaama teise ja kolmanda terminali autoparkla ala, kui turvateenistujad olid hoone eest prügikastist leidnud kahtlase eseme.

«Nad leidsid prügikastist väikese paki ning jõudsid otsusele, et sellega võiks tutvuda pommirühm,» teatas Stockholmi politsei esindaja Sven-Erik Olsson uudisteagentuuri TT vahendusel.

Politsei kutsuti sündmuskohale kell 4.41 varahommikul ning kahtlane ese toimetati kohtuekspertiisi laborisse kell seitse.

Võimude sõnul lennujaama terminali inimestest tühjaks ei teinud. Küll teatas osa reisijatest, et neil oli keelatud Arlanda lennuväljale siseneda.

«Kedagi ei lubata sisse. Me ootame kolmandas terminalis pagasialal. Siin on veel umbes 200-300 inimest,» rääkis Pariisi lennata soovinud Peter Bergman täna väljaandele Aftonbladet.

Amsterdami, Berliini, Pariisi ja Londonisse suunduma pidanud lendude väljumine lükati tunni aja võrra edasi, kuid lennujaamavõimude hinnangul ei jää intsident õhuliiklust kogu päevaks mõjutama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles