18-aastane Kölni rünnakute ohver: nad käperdasid meid ja sobrasid meie taskutes

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
18-aastane Michelle oli üks Kölnis uusaastapidustuste ajal ahistatud noortest naistest.
18-aastane Michelle oli üks Kölnis uusaastapidustuste ajal ahistatud noortest naistest. Foto: n-tv.de

Ohvri väitel käperdasid ja röövisid teda ning tema sõbrannasid 20-30-pealine meeste kamp, hoolimata faktist, et naisi oli kokku 11.

18-aastane Michelle, kes oli nõus avalikustama vaid oma eesnime, ütles saksa uudistekanalile N-TV, et uusaasta pidustuste ajal ründas teda ja tema 11 sõbrannat meeste kamp, kes esmalt piirasid nad sisse, et neid käperdada ning lõpuks varastasid nad ka paljaks.

Noore naise sõnul oli ta sõbrannadega õhtul kella 11 ajal Kölni pearaudteejaamas, kust nad soovisid edasi liikuda, et ilutulestikku vaadata, kui äkki märkasid, et on ümbritsetud meeste hordidest.

«Tahtsime minna teiste juurde, et jõe ääres ilutulestikku vaadata, aga äkki olime ümber piiratud kuskil 20 või 30 võõrast mehest,» lisab ta.

Michelle ütles N-TV-le, et nad püüdsid sõpradega üksteisel käest kinni hoida, aga ründajaid see ainult vihastas ja nad püüdsid tüdrukuid eralda. Kui see neil ei õnnestunud, hakkasid mehed neid avalikult käperdama ja nende taskutes sobrama, varastades nende isiklikke asju, sealhulgas mobiiltelefone.

Kölni uusaastapidustuste ajal langesid rünnakute ohvriks on peamiselt teismelised tüdrukud või varajates 20ndates naised. Pealtnägijate sõnul olid ahistajateks Põhja-Aafrika või araabia välimusega mehed.

Kölni linnavõimud on soovitanud elanikel kesklinna vältida, eelkõige raudteejaama, katedraali ja Reini jõe äärset piirkonda, öeldes selgelt välja, et naiste jaoks pole seal  liikumine hetkel piisavalt turvaline.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles