Kiiev: Donbassis tulistati Ukraina positsioone 61 korral

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina sõdurid.
Ukraina sõdurid. Foto: SCANPIX

Ukraina sõjaväelaste positsioone Donbassis tulistati eile 51 korral, veel kümme tulistamise juhtu leidis aset pärast keskööd vastu tänast, teatas jõuoperatsiooni staap Facebookis.

Teate kohaselt anti eile õhtul Marjinka pihta sihitud automaadi- ja granaadiheitjatuld, samuti tulistati Verhnetoretske ja Granitne juures.  

Pressikeskuse teate kohaselt märgati provokatsioonilist tulistamist Horlivka ümbruskonnas. Samuti teatatakse raskekuulipildujate ja granaadiheitjatulest Maiorske, Zaitseve ja Novgorodske kandis.

Granaadiheitjatest ja tulirelvadest tulistati ka lähenemisteid Ukraina positsioonidele Avdijivkas, tulistati ka Piskit ja Opõtnet.

Pärast keskööd tuvastas staap kümme relvarahu rikkumist.

Muu hulgas anti sihitud tuld Ukraina positsioonidele Novgorodske kandis. Häirivat tuld granaadiheitjatest, raskekuulipildujatest ja muudest tulirelvadest anti ka Donetski lennujaama juures ja Horlivkast põhjas.

Pressikeskus märgib ka, et pärast keskööd lasti Ukraina positsioonide pihta Zaitseves mitu 120-mm-st miini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles