Peale Kölni oli ahistamisjuhtumeid ka Zürichis ja Salzburgis

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salzburgi politsei.
Salzburgi politsei. Foto: Reuters

Zürichi politsei teatel on umbes kuus naisterahvast esitanud avalduse, kus ütlevad, et nad langesid vana aasta õhtul seksuaalse ahistamise ja röövimiste ohvriks. Samuti teatas Salzburgi politsei, et viimastel päevadel on nendeni jõudnud vähemalt 24 avaldust röövimisjuhtumite kohta, mis leidsid aset aastavahetusel linna eri paigus.

Kohalike võimude sõnul sarnanesid Šveitsis Zürichis aset leidnud sündmused Kölnis toimunule, kuid kahe ahistamiste laine vahel pole mingit seost veel leitud, vahendas ERRi uudisteportaal.

Saksamaal otsitakse peale Kölni ka Hamburgis, Stuttgardis ja Frankfurdis kahtlusaluseid, kes on sealse politsei teatel araabia või Põhja-Aafrika päritolu.

Lisaks Šveitsile ja Saksamaale on aastavahetusel toimunud ahistamisjuhtumitest teada antud ka Austrias Salzburgis, kus on tänaseks kinni peetud kolm väidetavalt Afganistanist pärit isikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles