Kasahstani sünnitusmajast rööviti beebi

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Militsionäärid Almatõs
Militsionäärid Almatõs Foto: SCANPIX

Kasahstanis Almatõs asuvast sünnitusmajast rööviti möödunud nädalal beebi, kuid miilitsatöötajatel õnnestus tema asukoht kindlaks teha ja noor ema sai täna oma lapse tagasi.

Uudisteagentuuri Kazakhstan Today andmetel nägi 17. novembril sünnitusmajas nr 1 ilmavalgust poisslaps Ratmir. 20. novembri varahommikul oli tema ema pärast beebi toitmist natukeseks uinunud. Pärast ärkamist selgus, et last palatis enam ei olnud.

Miilitsatöötajatel õnnestus kindlaks teha, et lapse röövis 25-aastane naine. Poisike saadi täna naise korterist kätte ja toimetati ema juurde tagasi. Lapseröövel peeti kinni ja prokuratuur algatas juhtunu uurimiseks kriminaalasja.

Miilitsatöötajate kinnitusel plaanis naine varastatud imiku endale jätta. Siseministeeriumi andmetel oli ta sisenenud sünnitusmajja, pannud selga kitli, haaranud poisikese palatist kaasa ja lahkunud seejärel taksoga.

Miilitsad püüavad välja uurida, kas juhtunuga võib olla seotud ka mõni sünnitusmaja töötaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles