Brüsseli korterist leiti pommivöötöökoda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pommivöö.
Pommivöö. Foto: SCANPIX

Belgia pealinnas Brüsselis asuvast korterist leiti mitu pommivööd, märke lõhkeainest atsetoonperoksiid ning Pariisi terroriakti tõttu tagaotsitavaks kuulutatud isiku sõrmejälg.

Prokuratuur kinnitas pommivöötöökoja leidmist täna pärast meedias ilmunud sellesisulisi artikleid. Prokuratuuri teatel avastati Schaerbeeki linnaosas Bergé tänaval asuv töökoda möödunud aasta 10. detsembril.

Prokuratuur lisas tänases avalduses, et korterit üüriti valenime alt ning seda võis teha juba vahi all viibiv isik. Teates ei täpsustatud isiku nime ning seda, kas juhtunuga seoses on veel kahtlusaluseid.

Küll aga teatas prokuratuur, et korterist leiti ka möödunud aasta 13. novembri Pariisi terrorirünnakutega tagaotsitavaks kuulutatud Salah Abdeslami sõrmejälg. Abdeslami pole aga tänaseni leitud.

Belgia meedia väidet, et korteris valmistati ka Pariisi terroriaktis kasutatud pommivööd, prokuratuur aga ei kommenteerinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles