Kahtlustus: kolm süürlast vägistasid alaealisi saksa tüdrukuid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksa politsei.
Saksa politsei. Foto: SCANPIX

Lõuna-Saksamaal peeti kinni kolm süürlast, keda kahtlustatakse aastavahetuse ajal kahe alaealise tüdruku vägistamises.

21-aastane mees ja kaks 14-aastast poissi peeti kinni Šveitsi piiri lähedal asuvas Weil am Rheini linnas. Neid kahtlustatakse 14-aastase ja 15-aastase tüdruku vägistamises Friedlingeni asulas. Prokuratuur kahtlustab, et kahte tüdrukut hoiti 21-aastase mehe kodus mitu tundi kinni ja neid vägistati grupiviisiliselt.

Teadaolevalt on kahtlusalused vahi all olnud juba mitu päeva, kuid uudis sellest sai avalikuks alles eile. Prokuratuuri teatel ei teavitatud juhtumist, et kaitsta ohvreid.

Politsei otsib taga veel ka neljandat kahtlusalust, kes on teadaolevalt 21-aastase mehe vend. Ühegi kahtlusaluse nime pole avalikustatud, kuid ükski neist pole asüülitaotleja. 21-aastane mees ja tema vend on kauaaegsed Saksa elanikud, kaks 14-aastast kahtlusalust elavad Šveitsis ja Hollandis.

Prokuratuuri teatel pole juhtum seotud aastavahetuse pidustuse ajal Kölnis ja teistes Saksa linnades toimunud naiste ahistamiste ning röövimistega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles