Putin: DiCaprio on tõeline mees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putin (vasakul) ja Leonardo DiCaprio Peterburis jutuhoos.
Vladimir Putin (vasakul) ja Leonardo DiCaprio Peterburis jutuhoos. Foto: SCANPIX

Vene peaminister Vladimir Putini sõnul on Hollywoodi filminäitleja Leonardo DiCaprio ehtne mužik, kuna tal oli julgust pärast ohtlikke üleelamisi siiski Peterburis toimuvale nn tiigritippkohtumisele tulla.

Peterburis kestab homseni tippkohtumine, kus 13 riigi esindajad arutavad, kuidas päästa tiigreid väljasuremisest. Kohale kutsuti ka DiCaprio, kes annetas hiljuti tiigrite päästmiseks miljon dollarit, vahendas AFP.

«Tahaksin teid tänada selle eest, et vaatamata kõigile takistustele kohale tulite,» ütles Putin eile naeratavale DiCapriole.

Ameeriklane oli Delta Airlinesi reisilennuki pardal, mis pidi esmaspäeval New Yorgis pärast mootoririket hädamaandumise tegema. DiCaprio teine lennuk oli sunnitud tugeva vastutuule tõttu tegema plaanivälise kütusepeatuse Helsingis.

«Vähem stabiilse närvikavaga inimene oleks võinud otsustada mitte tulla, oleks võinud seda võtta märguandena, et pole mõtet minna,» märkis Putin ja nimetas DiCapriot tõeliseks meheks ehk mužik'iks.

Putin küsis DiCapriolt, kas ta vene keelt ka räägib, millele filmitäht vastas eitavalt. Küll aga oli tal enda sõnul kaks venelasest vanavanemat, mispeale DiCaprio nimetas end RIA Novosti teatel pooleldi venelaseks.

«Siis sa õpid homme (täna - toim) Sankt Peterburgi tundma ja hakkad oma vene juurte üle uhkust tundma,» lubas Putin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles