Vabariiklasest senaator Graham avaldas toetust Jeb Bushile

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeb Bush (vasakul) ja Senator Lindsey.
Jeb Bush (vasakul) ja Senator Lindsey. Foto: SCANPIX

USA vabariiklasest senaator Lindsey Graham avaldas eile vabariiklaste presidendikandidaadiks pürgijatest toetust Jeb Bushile.

«Olen järeldanud vähimagi kõhkluseta, et Jeb Bush on valmis esimesest päevast alates olema relvajõudude ülemjuhataja, kes on väärt selle ühe protsendi ohverdusi, kes selles sõjas võitlevad,» ütles Graham pressikonverentsil Bushiga kõrvuti seistes.

Graham pürgis ka ise vabariiklaste presidendikandidaadiks, ent loobus sellest olematute väljavaadete tõttu detsembris.

Graham on propageerinud umbes 10 000 USA sõduri saatmist äärmusrühmituse Islamiriik (ISIS) vastu regionaalse väekontingendi koosseisus.

Bush mõistab, et USA ei saa üksi tegutseda, ent kõigi teiste presidendiks kandideerijate kõrval arvan, et just temal on võime panna maailm meile järgnema, lausus senaator.

Jeb ei ole püüdnud eelvalimistel demagoogiaga edu saavutada. Ta ei kandideeri relvajõudude ülemjuhatajaks teisi materdades, lausus Graham.

Florida ekskuberner Bush jääb hetkel viieprotsendise toetusega vabariiklaste esinumbritest kaugele maha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles