Afganistanis lõikas mees noaga oma naisel nina ära

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Afgaani naine Reza Gul, kellel tema abikaasa nina maha lõikas ja tema aastane laps haiglavoodis. Foto on tehtud 19. jaanuaril.
Afgaani naine Reza Gul, kellel tema abikaasa nina maha lõikas ja tema aastane laps haiglavoodis. Foto on tehtud 19. jaanuaril. Foto: SCANPIX

Afganistani võimuesindajad otsivad meest, kes lõikas taskunoaga oma naisel nina ära, vahendas teisipäeval kohalik meedia.

Veretöö leidis pühapäeval aset Afganistani loodeosas asuvas Ghormachi asulas.

«Mu mees sidus mu käed kinni ja lõikas mu nina ära. Ta piinas mind pidevalt,» rääkis haiglavoodis lebav Reza Gul.

Fotod sandistatud 20-aastasest Reza Gulist haiglavoodis, kelle kõrval lebab tema aastane laps, levisid laialt sotsiaalmeedias.

Afganistani võimud on lubanud julmuri kohtusse toimetada, kuid Guli koduküla asub islamiliikumise Taliban kontrolli all olevas regioonis ja seega on õnnestumine ülimalt ebatõenäoline.

Afganistanis pole see mitte esimene taoline juhtum. Aastal 2010 avaldas väljaanne Time oma kaanel võika foto 18-aastasest neiust Bibi Aishast, kes oli samal moel sandistatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles