Pariisi kohus mõistis vangi vanemad tükeldanud lapsehoidja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunstniku joonistus kohtupingis viibivast Hui Zhangist ja Te Lu`st.
Kunstniku joonistus kohtupingis viibivast Hui Zhangist ja Te Lu`st. Foto: AFP/SCANPIX

Prantsusmaal Pariisis mõisteti 20 aastaks vangi hiinlasest lapsehoidja, kes tappis ja tükeldas oma tööandjad pärast seda, kui tema hoole all suri nende kahekuune poeg.

34-aastane Hui Zhang tunnistas, et mõrvas paari pärast vägivaldseks keeranud tüli, mis tekkis siis, kui vanemad said teada oma lapse surmast. Hui väitis, et tegutses enesekaitseks, kui tööandjad ründasid teda ja tema elukaaslast Te Lu`d lihunikunoaga. Viimane mõisteti juhtumis õigeks.

«See on tõsi, ma tapsin nad, ja ma kahetsen seda kogu oma ülejäänud elu,» tunnistas Hui kohtus. Tema ja Te Lu olid kutsunud lapsevanemad enda juurde, et pakkuda neile poja surma mitteteatamise eest raha. Stseen muutus kiiresti vägivaldseks. Te Lu väitis, et ta löödi kähmluse käigus meelemärkusetuks ja edasist ei mäletanud. Samal ajal lõikas Hui lapsevanemad elektrisaega tükkideks, olles enne pannud käima pesumasina, et müra summutada.

Hiljem pakkisid hiinlased kehaosad prügikottidesse ja viskasid Pariisi lähedal metsa alla, kus nende peale sattusid tervisejooksjad. Enne kui uurimine jõudnuks nendeni, andsid Hui ja Te ennast üles. «Mind imeti õudusunenägude keerisesse, kuid ma olen süütu,» ütles Te kohtus.

Imiku surnukeha on siiani leidmata. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles