Ameeriklane lasi maha talle baaris korvi andnud naise

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janese Talton-Jackson.
Janese Talton-Jackson. Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Ameerika Ühendriikide Pittsburghi politsei usub, et noor naine lasti maha sellepärast, et söandas lükata tagasi talle baaris ligi tulnud mehe lähenemiskatsed.

Kolme lapse ema Janese Talton leiti surnuna tänavalt, lähedal baarile, kus ta äsja käis. Kohaliku meedia sõnul usub politsei, et tema tapjaks on 41-aastane Charles McKinney, kes üritas naisele baaris läheneda, kuid sai korvi ning järgnes seejärel tänavale, kus ta maha lasi.

Mehele pole veel süüdistust esitatud, kuid tema tabamiseks toimus autodel tagaajamine, mille käigus kõlasid lasud. Kahtlusalune viidi haiglasse.

Mõrv tekitas laialdast nördimust. «Janese Talton-Jackson on surnud, sest üks mees oli temast huvitatud. Ning seejärel tappis ta, kui sellele huvile ei vastatud,» kirjutas sotsiaalmeedias naise venna tuttav Damon Young.

«Aga see võinuks olla ükskõik milline naine, kelle vastu ta tol õhtul huvi tundis. Ainuke, mis eristab teda  (Talton-Jacksonit) reede õhtul elusana koju jõudnud naisest, on juhus,» jätkas Young. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles