Prantsusmaal vale bussi peale läinud Rootsi poliitikud avastasid end Belgiast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kaht Rootsi poliitikut tabas piinlik olukord, kui nad avastasid, et läksid vale bussi peale ja jõudsid välja mitte ainult valesse hotelli, vaid ka valesse riiki.

Lõuna-Rootsi Växjö linna poliitikud Åsa Karlsson Björkmarker ja Bo Frank viibisid Prantsusmaal Dunkirkis energiakonverentsil ning lootsid seal bussi peal minnes Ibise hotelli tagasi jõuda.

«Me sattusime bussi, mis läks vale Ibise hotelli juurde, mis asus Belgias,» teatas sotsiaaldemokraadist Björkmarker eile The Localile, kui lugu oli internetis kulutulena levima hakanud.

Piirkond oli poliitikutele tundmatu ja seetõttu läks tükk aega, mil nad aru said, et midagi on valesti.

«Meil oli keelega raskusi, sest bussijuht rääkis vaid prantsuse keelt, aga meie kumbki eriti head selles pole,» lisas Björkmarker. «Meil ei läinud korda selgeks teha, mis mure meil on.»

Probleem enne ei lahenenudki, kui poliitikud võtsid nad konverentsile saatnud ühendusega kontakti, kes suutis paari mure prantsuse keelde tõlkida.

Tunde hiljem jõudsid nad lõpuks oma õigesse hotelli tagasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles