Pildid: USAs sai motojõukude vahelises tülis kuus inimest haavata ja üks surma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USAs Colorado osariigis Denveris sai laupäeva pärastlõunal kohaliku aja järgi rivaalitsevate motojõukude vahelises tülis kuus inimest haavata ja üks surma.

Kohaliku politsei pressiesindaja Raquel Lopezi sõnul leidis vahejuhtum aset kohaliku aja järgi kell 12.48 spordi- ja ürituste hallis National Western Complex, mis asub üle tee, Denver Coliseumi halli vastas, kus sel nädalavahetusel peetakse motoshow'd. Üht inimest pussitati. Samuti oli kuulda mitmeid laske.

Denveri keskhaigla kinnitusel toimetati juhtumiga seoses nende juurde seitse haavatut. Üks neist suri saadud vigastuste tagajärjel, kolme seis on kriitiline ja ülejäänud kolm on stabiilses seisundis. Haigla ei ole veel avalikustanud infot, kas hukkunu sai surma tulistamise või pussitamise läbi. Samuti ei ole edastatud teavet teiste haavatute vigastuste olemuse kohta.

Üks anonüümseks jääda soovinud pealtnägija ütles, et tülis osalesid rivaalitsevad motojõugud. Politsei ei ole kinnitanud seda teavet.

Et tagada haiglas viibivate patsientide ja nende külastajate ohutus, on ettevaatusabinõuna haigla suletud ja hoone sissepääs relvastatud valve alla võetud, olgugi et haiglale ei ole esitatud ähvardust.

Juhtunuga seoses ei ole kedagi veel vahi alla võetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles