Metssigade eest puu otsa roninud prantslanna päästeti kopteriga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metssiga põrsastega.
Metssiga põrsastega. Foto: SCANPIX

Jalutuskäigu ajal metsseakarjaga vastakuti sattunud prantslanna ronis suure hirmuga puu otsa ja vajas sealt pääsemiseks helikopteri abi, teatab uudistevõrk AFP.


30-aastane naine jalutas esmaspäeval Lõuna-Prantsusmaal Bagneres-de-Luchoni linna lähistel, kui nägi ootamatult metssigu ja ronis nende eest puu otsa pakku. Kui sead lahkunud olid, üritas naine tagasi alla ronida, kuid kukkus vaid kaks meetrit mööda puud allapoole ja jäi siis ühe oksa külge kinni.

Hädas naine helistas oma mobiiltelefonilt päästjatele, kellele sai tänu telefoni GPS-seadmele anda ka oma täpse asukoha.

Saabunud päästjad otsustasid, et parim viis naise puult ära toomiseks on kutsuda helikopter. «Ta värises ja kannatas kerge alajahtumise all, kuid murtud luid või muid vigastusi polnud,» kirjeldas puu otsast alla toodud naise seisundit üks päästja.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles