Kissinger kohtus Putiniga (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene president Vladimir Putin (paremalt teine) ja Ühendriikide endine välisminister Henry Kissinger eile Novo-Ogarjovo residentsis.
Vene president Vladimir Putin (paremalt teine) ja Ühendriikide endine välisminister Henry Kissinger eile Novo-Ogarjovo residentsis. Foto: SCANPIX

Venemaa presidendi personaliülem Sergei Ivanov arutas eile USA politoloogi, endise välisministri Henry Kissingeriga Venemaa-USA suhete seisu.

«Otsekohese ja usaldusliku vestluse põhitähelepanu oli pühendatud Venemaa-USA suhete praegusele seisule» seisis Kremli veebilehel ilmunud teates.

Varem vestles Kissinger ka Venemaa presidendi Vladimir Putini ja välisminister Sergei Lavroviga. Putin ja Kissinger vestlesid eilsel kohtumisel maailmapoliitika päevakajalistel teemadel, ütles Kremli pressisekretär Dmitri Peskov.

«Ta (Kissinger) oli visiidil eraisikuna. Kõik viimased visiidid - 2013. ja 2010. aastal, kui Putin oli peaminister ja enne seda, aga ka siis, kui Putin külastas Kissingeri Ameerikas - on osa pidevast suhtlusest, millel on väga pikad traditsioonid,» ütles Peskov ajakirjanikele.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles